Полтавський історик - краєзнавець (Віктор Ревегук) - Кочерга, Н. (Краєзнавство, 2012)
Стаття присвячена відомому досліднику минувшини Полтавського краю Віктору Яковичу Ревегуку. Розглядаються фрагменти біографії дослідника, сходинки наукового зростання, творчі плани історика- краєзнавця. Особлива увага присвячена педагогічній та громадській діяльності В. Ревегука, формуванню підвалин його наукового світогляду.