Збірки Музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків у контексті світових культурних надбань - Ярема-Винар, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті досліджується унікальна колекція західноєвропейських гобеленів у музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків. На основі аналогів із музеїв світу уточнюються дата і місце виробництва деяких з них, аналізується стан збереженості музейних пам’яток, подаються рекомендації щодо їх експонування та реставрації за сучасними світовими технологіями.