Історико-культурологічний форум "Сікорські читання" – данина пам’яті Музейному Зодчому України - Нагайко, Т. (Краєзнавство, 2012)
У статті розглянуто аспекти вшанування пам’яті відомого вітчизняного музейного діяча Героя України М.І. Сікорського. Висвітлюється робота Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання».