Борис Грінченко і грінченкознавці на Луганщині - Неживий, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті з’ясовано краєзнавчий аспект педагогічної та творчої діяльності Бориса Грінченка на Луганщині. Розглядається також доробок сучасних грінченкознавців Луганського краю.