Історія за координатами 50°05′ північної широти та 34°37′ східної довготи - Єрмолаєва, А. (Краєзнавство, 2012)
Рецензія на книгу: Гавриш П. Я. Більська давнина: нариси з історії села Більська на Полтавщині від часу заснування до 1917 р. – Полтава: Дивосвіт, 2012. – 276 с. + 24 с. вкл.