Енциклопедія краєзнавства Вінниччини - Баженова, С. (Краєзнавство, 2012)
Рецензія на: Гальчак С.Д. Розвиток краєзнавства у Східному Поділлі XIX – поч. XXI ст.: наукове видан- ня / Сергій Гальчак. – Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2011. – 788 с.