Нелінійність аналого-цифрового перетворювача на базі сигма-дельта модулятора другого порядку - Су Цзюнь; Кочан, Р.В.; Кочан, О.В. (Технічна електродинаміка, 2014)
Розроблено імітаційну модель аналого-цифрового перетворювача на базі однобітового сигма-дельта модулятора другого порядку. За допомогою розробленої імітаційної моделі досліджено вплив параметрів компонентів модулятора на інтегральну нелінійність аналого-цифрового перетворювача. Визначено форму кривої інтегральної нелінійності аналого-цифрового перетворювача та коефіцієнт подавлення нелінійності кожного з інтеграторів аналого-цифровим перетворювачем.