"…Ми будемо йти дорогою для щастя, для всіх, які живуть на землі українській…" (Прес-конференція Голови Верховної Ради УРСР Л. Кравчука по закінченні візиту у Львівську область. 5 березня 1991 р.) - Кагальна, М.В. (Архіви України, 2011)
Публікується стенограма прес-конференції Голови Верховної Ради УРСР Л. Кравчука по закінченні візиту у Львівську область. Подається короткий опис історичних подій кінця 1980-х – початку 1990-х рр.