Організація архівної справи в Лівобережній Україні XVIII – першої половини ХІХ століття - Леміш, Н.О. (Архіви України, 2011)
Розглянуто основні принципи організації та нормативно-правової регламентації архівної справи в Лівобережній Україні XVIII – першої половини ХІХ ст.; визначено чинники, що впливали на стан збереження та використання архівних документів.