Джерела з історії Української революції 1917–1921 років: опубліковані документи і матеріали - Пиріг, Р.Я. (Архіви України, 2011)
Висвітлюються тематичні інформаційні можливості такого важливого виду історичних джерел, як документальні публікації. Охарактеризовані основні масиви оприлюднених документів і матеріалів українських державних утворень радянського походження, а також археографічні напрацювання української діаспори.