Татарський напад на Волинь 13–15 вересня 1621 року (до 390-річчя Хотинської війни) - Сухих, Л.А.; Страшко, В.В. (Архіви України, 2011)
Тему татарського нападу на Волинь як складову частину турецького стратегічного плану ведення Хотинської війни 1621 р. висвітлено за документами з актових книг ЦДІАК України. Йдеться також про нищення татарами юридичних і майнових документів шляхти.