Трагедія Бабиного Яру крізь призму архівних документів Служби безпеки України - Євстаф’єва, Т.О. (Архіви України, 2011)
Подано фрагментарний огляд архівних джерел за темою трагедії Бабиного Яру, які зберігаються у Галузевому Державному архіві Служби безпеки України. Аналізується склад документів та їх інформаційний потенціал.