Виїзний семінар співробітників Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства у м. Чернігові - Майстренко, А.А. (Архіви України, 2011)
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2011 р. № 99-р “Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення у 2011 р. 20-ї річниці незалежності України” та розпорядження Голови Держкомархіву від 17.02.2011 р. № 449/06–1 адмінстрацією Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства 22 серпня 2011 р. проведено зовнішній семінар із підвищення кваліфікації співробітників Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства на базі Державного архіву Чернігівської області. У семінарі активну участь взяли також працівники облдержархіву.