Організація системи обліку науково- технічної документації в Центральному державному науково-технічному архіві України: історія і сьогодення - Балишева, О.В.; Підрепна, К.О. (Архіви України, 2012)
Викладено передісторію розвитку наукової думки у роботі з науково-технічною документацією (60-ті – 90-ті рр. XX ст.) щодо організації її збереження та обліку в державних архівах України.