Військовополонені армії Наполеона в Чернігівській губернії - Морозова, А.В. (Архіви України, 2012)
Із залученням джерел Державного архіву Чернігівської області розглядаються різноманітні аспекти перебування військовополонених Великої армії Наполеона в Чернігівській губернії в 1813–1814 рр.