Лист міністра фінансів С. Ю. Вітте до О. К. Алчевського - Нестерчук, Д.В. (Архіви України, 2012)
Публікується лист міністра фінансів С. Ю. Вітте від 23 грудня 1894 р. до О.К. Алчевського з приводу надання йому звання Комерції-радника.