Із зали засідань Президії НАН України (11 січня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 11 січня 2017 р. розглядалися такі питання: про виконання наукового проекту «Геофізичні дослідження літосфери центрального та північного регіонів України для оцінки перспектив нафтогазоносності (GEORIFT)» (доповідач — академік НАН України В.І. Старостенко); комп’ютерне моделювання аеротермогазодинамічних процесів у технічних об’єктах (ракетно-космічна техніка, енергетика, металургія) (доповідач — член-кореспондент НАН України В.І. Тимошенко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.