80-річчя академіка НАН України А.Ф. Попова (Вісник НАН України, 2017)
14 березня виповнюється 80 років видатному вченому в галузі органічної хімії, академіку НАН України Анатолію Федоровичу Попову. З 1965 р. його діяльність пов’язана з НАН України, з 1983 р. він є директором Інституту фізико-органічної хімії і вуглехімії ім. Л.М. Литвиненка НАН України.