Масові політичні репресії в Київській області у 1937–1938 рр.: форми, методи, масштаби - Бажан, О. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Метою даної статті є з’ясування напрямків радянської репресивної політики, розкриття безпосереднього механізму проведення масових каральних акцій у часи «Великого терору» на Київщині.