Із зали засідань Президії НАН України (8 лютого 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 8 лютого 2017 р. розглядалися такі питання: про стан та перспективи науково-технічного супроводу діяльності з перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему (доповідач — член-кореспондент НАН України А.В. Носовський); сучасні дослідження раннього періоду розвитку людства на теренах Східної Європи (доповідач — член-кореспондент НАН України В.П. Чабай); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.