Із зали засідань Президії НАН України (22 лютого 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 22 лютого 2017 р. розглядалися такі питання: «Довголіття-Кардіо»: інноваційний досвід імплантації клапанів серця (доповідач — доктор медичних наук І.М. Ємець); геоекономічне зростання Китаю у сучасному світі (доповідач — доктор філософських наук В.О. Кіктенко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.