Теоретико-методологические основы исследования национальной инновационной системы - Чернега, О.Б.; Белозубенко, В.С. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статі визначено теоретико-методологічні основи дослідження сучасної національної інноваційної системи. Наведено особливості її теоретизації та парадигми функціонування.