Учений-мікробіолог світового рівня (до 75-річчя академіка НАН України і НАМН України В.П. Широбокова) - Віленський, Ю.Г.; Яворовський, О.П. (Вісник НАН України, 2017)
5 квітня виповнилося 75 років відомому українському мікробіологу і вірусологу, заслуженому діячу науки і техніки України, завідувачу кафедри мікробіології, вірусології та імунології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Володимиру Павловичу Широбокову.