Світовий досвід розробки системних індикаторів сталого розвитку - Зайченко, О.О. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті проаналізовано світовий досвід розробки системних індикаторів сталого розвитку. Визначено напрямки щодо їх удосконалення на всіх рівнях управління (глобальному, національному, регіональному).