Використання системного підходу при аналізі складових економічної безпеки держави - Озаріна, О.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Досліджено доцільність використання системного підходу до аналізу економічної безпеки, виявлено складові структури економічної безпеки України, проведено структурний аналіз економічної безпеки держави за системним підходом.