Краще книжкове видання НАН України: підсумки конкурсу та методичні питання - Діденко, Ю.В.; Радченко, А.І. (Вісник НАН України, 2017)
Цього року вдруге відбувся Конкурс на краще книжкове видання Національної академії наук України. Про його засади, цілі, номінації та про переможців конкурсу йдеться у цьому матеріалі.