Человеческий капитал в инновационной деятельности - Кузьмин, А.И. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянута роль і місце людського капіталу, запропонований погляд на оцінку його вартості, що дозволяє оцінювати інвестиції в людський капітал, формувати по-новому управління персоналом, виявляти, оцінювати чинники соціального та культурного розвитку підприємства.