70-річчя члена-кореспондента НАН України Г. В. Лисиченка (Вісник НАН України, 2017)
29 червня виповнюється 70 років доктору технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України, почесному працівнику атомної енергетики, лауреату Державної премії України, директору Державної установи «Інститут геохімії навколишнього середовища Національної академії наук України» Георгію Віталійовичу Лисиченку.