Державне стимулювання інноваційної діяльності в Україні: тенденції та особливості - Мамченко, К.Ю.; Євланова, К.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
В статті висвітлюються особливості механізму державного стимулювання інноваційної діяльності в Україні. Досліджуються основні тенденції бюджетного фінансування розвитку національної інноваційної системи. Запропоновані шляхи стимулювання в умовах кризових явищ у світі.