Робота Чернігівської міської думи на початку I світової війни (за матеріалами преси) - Подвербний, А. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті за матеріалами газети «Черниговская земская неделя» висвітлені особливості роботи Чернігівської міської думи у другій половині 1914 року, описані суспільні та соціально-економічні процеси, яким приділяла найбільше уваги тодішня міська влада у ході початку військових дій Першої світової війни.