Епіграфічні знахідки в Михайлівській церкві з Остра - Подлевський, С. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Стаття присвячена знахідці давньоруських надписів на стінах Михайлівської церкви в Острі (Юр’євій божниці) та їхньому епіграфічному аналізу.