Релігійне життя села Карпилівки - Пиріг, П.; Конопля, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У дослідженні на широкому тлі вітчизняної історії висвітлюються сторінки релігійного життя села Карпилівки Козелецького району на Чернігівщині від давніх часів до наших днів. Значна увага приділяється місцевій Покровській церкві. Використано як друковані, так і архівні матеріали.