Направления совершенствования организационно-экономического механизма государственного управления топливно-энергетическим комплексом Украины - Гизатуллина, Е.Н. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті представлено авторське обгрунтування концептуальних підходів удосконалення організаційно-економічного механізму державного управління паливно-енергетичним комплексом України.