Організаційно-видавничі аспекти діяльності В. В. Тарновського-молодшого - Клепак, А. (Сiверянський лiтопис, 2017)
На основі залучення архівних матеріалів і друкованих праць уперше здійснено комплексне дослідження видавничої діяльності В. В. Тарновського-молодшого.