Розвиток сільськогосподарської кооперації на Чернігівщині в роки столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.) - Герасимчук, О. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті висвітлюється процес виникнення й розвитку сільськогосподарських кооперативів у Чернігівській губернії в роки здійснення в регіоні столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.).