Половцю Володимиру Михайловичу – 80 років! - Гапоненко, Д.; Голець, В.; Музика, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2017)
2 січня 2017 р. виповнилося 80 років відомому чернігівському історику, соціологу і педагогу Володимиру Михайловичу Половцю, доктору історичних наук, професору, завідувачу кафедри українознавства, політології і соціології Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка.