Тимошик М. Село - Сапон, В. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на книги: Тимошик М. Село. Т. 1. Зійти з безпам’ятства. К., Ярославів Вал, 2017, – 420 с.; Тимошик М. Село. Т. 2. Трудний шлях відмосковлення. К., Ярославів Вал, 2017, – 580 с.