Выбор стратегии предприятия в условиях экономического кризиса - Дорошук, А.А. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Запропоновано матрицю вибору базових стратегій підприємства в умовах економічної кризи, яка дороблена з урахуванням фактору сінергетичного ефекту.