Прогнозирование конъюнктурных изменений на автомобильном рынке - Белоголовко, И.И.; Князев, В.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянуто проблему прогнозування кон'юнктурних змін на автомобільному ринку із використанням випереджувальних індикаторів.