Моделювання динамічної точки беззбитковості - Аптекар, С.С.; Нефьодова, Ю.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Розглянуто методологічні підходи до визначення динамічної точки беззбитковості інвестиційного проекту. З’ясовано місце амортизації і грошового потоку у відповідних розрахунках. Запропоновано метод рівномірного розподілу кількості продукції по роках.