Пути развития промышленного производства огнеупоров в условиях экономического кризиса - Лазебник, Р.М.; Макоткина, Л.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Обґрунтовані і визначені шляхи розвитку вітчизняних підприємств вогнетривної підгалузі промисловості в умовах кризи.