Атрибутивна модель формування інформаційних потоків товарної політики підприємства - Полякова, Я.А. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
В статті удосконалено атрибутивну модель формування інформаційних потоків товарної політики підприємства на основі системного аналізу у залежності від методу пізнання дійсності та ступеню залучення споживача у процес прийняття рішень.