Розвиток корпоративного управління в умовах активізації інформаційного суспільства в Україні - Зайцева, К.В.; Зінченко, О.А. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Стаття присвячена розвитку корпоративного управління в умовах активізації інформаційного суспільства в Україні. Проаналізовано специфіку формування ринкової культури, а також проблемам та пріоритетним напрямам її розвитку. Розглянуто передовий досвід та особливості функціонування культури корпоративного управління в розвинутих країнах. Рекомендовано комплексне дослідження соціокультурних аспектів корпоративного управління в контексті активізації розвитку інформаційного суспільства.