Формування методологічних основ процесу інформатизації - Пономаренко, Н.Ш. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті проведено аналіз і систематизацію методологічних основ розвитку та активного поширення процесу інформатизації. Виділено перспективні напрями розвитку теорії та методології процесів інформатизації у контексті світових тенденцій економічного, технічного та соціального прогресу.