Методологические основы анализа линейно-функциональных организационных структур хозяйственных организаций - Дубницкий, В.И. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У роботі виконано дослідження мікро-, мезо- і макроекономічних підходів до аналізу лінійно-функціональних організаційних структур господарських організацій в контексті процесу екстенсифікації економіки. Запропонована класифікація інвестицій та інновацій з погляду їх впливу на процеси екстенсифікації та інтенсифікації суспільного відтворення.