Генетичні алгоритми як інструмент розв'язання нелінійних крайових задач - Вакал, Л.П. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2015)
Запропоновано підхід на основі генетичних алгоритмів для розв’язання нелінійних крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь. Наведено результати чисельного експерименту.