Електромагнітний метод часового розгортуючого вимірювання фізичних величин - Чернецький, В В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2015)
Проаналізований метод цифрового вимірювального перетворення фізичних величин, заснований на часовому розгортуючому перетворенні магнітного опору і квантуванні інтервалу часу.