Інформаційні можливості основних показників кривої індукції флуоресценції хлорофілу на прикладі цукрових буряків - Палагін, О.В.; Сарахан, Є.В.; Присяжнюк, О.І.; Коровко, І.І. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2015)
Розглянуто результати визначення фізіологічного стану рослин для створення методичного забезпечення бездротової мережі на прикладі цукрових буряків.