Обчислення моментів інерції контурів об'єктів у зображеннях з використанням векторних операцій - Сабельніков, П.Ю. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
Запропоновані алгоритми обчислення моментів інерції контурів об’єктів у зображеннях з використанням векторних операцій.