Обґрунтування доцільності та економічна ефективність впровадження комплексу локального обліку на базі системи СІНЕТ-1 - Черниш, Л.О.; Шевченко, М.О. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються задачі енергоменеджменту на прикладі промислового підприємства, програма зниження енергоспоживання, умови створення служби енергоменеджменту на базі системи СІНЕТ – 1.